понеділок, 29 листопада 2010 р.

Превью

Чемпіонат Іспанії 13 тур

«Барселона» (Барселона) – «Реал» (Мадрид)
Дата: Понеділок, 29.11.2010
Початок матчу: 22:00
Стадіон: «Ноу Камп»

Суддя: Эдуардо Итурральде Гонсалес
Телестрансляції:
ТРК «Футбол», «НТВ+Футбол» (комментатор – Уткин), «НТВ +Спорт Плюс» (комментатор - Уткин).

    Статистика останніх 20 матчів: 8 матчів перемогла Барселона, 6 закінчилися нічиєю, 6 переміг Реал.
Загальний рахунок: 33-26. Середня кількість голів за ігру: 2,95.
11 матчів закінчилося тоталом більше 2.5.
Остання нічия була зафіксована 6 матчів назад
Останні 4 зустрічі перемогла Барселона, причому в 3 із них Реал не забивав, і в одній з рахунком 2-6 на полі Реала!!!!

   EL CLASICO Весь світ затамував подих і всі матчі вихідних лише прелюдія до понеділка. В понеділок - всеіспанське дербі. Вічне протистояння двох ассів іспанського футболу!
До цього важливого матчу команди підійшли просто в ідеальній формі. Команди не мають проблем ні з одним суперником і просто виносять будь-яку команду з ліги.
«Реал Мадрид» приїде на «Камп Ноу» в ролі лідера, набравши 32 очки після 12 турів (10 перемог і 2 нічиї). Мадридісти добилися таких результатів на старті сезону вперше в своїй історії. Крім того, Жозе Моуріньо є кращим дебютантом Ла Ліги, бо ніхто до нього не досягав на початку сезону таких результатів.
До 13 туру «Барселона» відстає від мадридців всього на одне очко (10 перемог, 1 поразка і 1 нічия), а в іграх на виїзді підопічні Гвардіоли і зовсім побили всі мислимі і немислимі рекорди. Вони виграли вже шість виїзних зустрічей, побивши рекорд мадридського «Реала», встановлений ними в сезоні 1991/1992. А рахунок розгрому 0:8 в матчі з «Альмерієй» став повторенням найкрупнішої гостьової перемоги - до цього каталонці перемагали з таким результатом «Лас-Пальмас» на стадіоні «Інсулар».


   Що можна взяти з статистики:
В дома останні 10 матчів Барселона зіграла +4 =4 -2. Не важко замітити, що це невелика перевага Реалу, так як 40% домашніх матчів Барселона іграє в нічию.Причому нічия може бути як і 0-0, так і 3-3. Хочеться так само відзначити для статистики, що Барселона цього сезону набрала вдома 13 очок, а на виїзді 18, вигравши всі матчі. Єдині матчі з втратою очок сталися саме на очах рідної публіки. Теж запишемо в актив Реалу? Всього команди вже забили в Премєрі однаково - по 33 голи. Причому Барса вдома забила всього 12 голів, а на виїзді цілих 21.

   Прогноз (ставки)
   Тотал більше 2.5 за 1.74  +++ 
   Обидві заб'ють за 1.54  --- 
   Нічия за 3.70  ---

Немає коментарів:

Дописати коментар